Integritatea PNL, la pământ. PNL a decis să își ierte membrii de partid care au fost condamnați de Justiție

| 22 mai, 16:45

Decizia liberalilor este surprinzătoare, în condițiile în care săptămânile trecute liberalii se lăudau cu criteriile de integritate pe care le vor aplica în cazul membrilor de partid aflați în atenția Justiției sau deja sancționați de Justiție.

„Se va aplica pentru viitor. Domnul Dobriţoiu nu a pus în aplicare o dispoziţie din statut, ci în mod voluntar a optat  pentru a face un pas în spate", a spus Alina Gorghiu, după şedinţa conducerii PNL, în care s-a discutat despre modificarea Statutului PNL.

Decizia liberalilor este surprinzătoare, în condițiile în care săptămânile trecute liberalii se lăudau cu criteriile de integritate pe care le vor aplica în cazul membrilor de partid aflați în atenția Justiției sau deja sancționați de Justiție.

Prin decizia de astăzi, cei care au fost condamnați sau au intrat recent în atenția organelor de anchetă nu mai au de ce să se teamă de excluderea din partid sau de pierderea funcțiilor.

Citeşte şi: Gorghiu solicită restituirea sumelor cheltuite de firme în cazul impozitării bacșișului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mai, 17:47
Jock
Alina Gorghiu si Vasile Blaga sint tari in clanta doar cind vine vorba de cei de la guvernarea Ponta. In cazul celor * ai lor* al PDL-PNL se cintareste cu alta masura. Dupa parerea lui Gorghiu cei aflati in atentia organelor de Ancheta, cercetati penal si chiar condamnati nu au de ce sa se teama de excluderea din partid ( PDL-PNL)sau cu pierderea functiilor. Gura pacatoasei adevar graieste. Pai si normal la cit este de perversa si idioata , daca-i exclude pe *penalisti* risca sa nu mai aiba partid .Cred ca se gindeste mai mult la ea, ca si ea are bube-n cap si s-ar putea curind sa dea cu subsemnatul la DNA si Vasile Blaga ,Flutur etc. Dar in cazul lui Liviu Dragnea urla din toti plaminii si-i cerea demisia din PSD si din toate functiile. Ei ,pe aceste considerente se va duce dracului PNL si viitorul lor politic. Mai marew rusinea pe cine ati ales in fruntea PNL dupa ce odata ati avut o personalitate ca Crin Antonescu.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ