Victor Ponta: Liderii actualei Opoziții sunt cei mai haotici și mai incompetenți din toate timpurile

| 22 mai, 22:32

Premierul Victor Ponta a criticat actuala Opoziție, pe care a caracterizat-o ca fiind cea mai incompetentă de până acum.

În direct la RomaniaTv, Ponta a afirmat că PNL nu-i cuprinde pe adevărații liberali, adevărați liberali fiind ”Călin Popescu Tăriceanu, miniștri care au fost în guvern, Renate Weber”. De asemenea, el s-a referit și la liderii Opoziției, despre care a spus că nu au idei.

”Cu siguranță, actuala Opoziție, liderii Opoziției sunt cei mai haotici și mai incompetenți. Acum nu mai ai cine te lupta, că ei nu au idei. Uitați, discuția din Parlament despre Codul Silvic, au votat împotrivă în condițiile în care toți au votat pentru. Insolvența persoanelor fizice, care e în toată Europa, pentru a-i ajuta pe oameni împotriva băncilor, au venit și au spus că e ideea lor. Nu au venit s-o voteze”, a declarat Ponta.

Citeste si: Alina Gorghiu, APEL FĂRĂ PRECEDENT către tinerii liberali: ”Să mă trageți de mânecă...”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mai, 23:06
yehudy
sa ne spuna dl. ponta cum a fost concesionat, de catre tariceanu, platoul maritim castigat la haga. a fost concesionat inainte ca sa se fi dat decizia la haga. sa ne spuna dl. ponta si care sunt termenii concesionarii.
sa ne spuna dl. ponta despre contractul de retehnologizare portile de fier 2, contract initiat tot de tariceanu. in acest contract romania a platit cu 500 milioane eura mai mult decat serbias. la sarbi lucrarile au fost bune, la noi s-au fisurat noii rotori de la hidrocentrala.

tariceanu este numai un mos care se vrea june prim. nu-l intereseaza binele romaniei, ci cum sa-si traga o noua sotie (a cata?) de 20-25 de ani

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ