CRIN ANTONESCU, despre relaţia şi discuţiile cu KLAUS IOHANNIS: Recunosc că nu am fost foarte fericit

| 31 mai, 12:06

Fostul președinte liberal Crin Antonescu a vorbit, într-un interviu acordat lui Dan Andronic, la "Lumini și Umbre", pe B1 TV, despre campania electorală a președintelui Klaus Iohannis.

Antonescu s-a arătat  mâhnit de modul în care a ales Klaus Iohannis să candideze la preşedinţie. 

Senatorul a povestit și despre cum actualul şef al statului şi-a shimbat brusc opinia. Dacă înainte de campania electorală pentru europarlamentare Iohannis era împotriva ideii de a-şi încerca norocul la scrutinul pentru Cotroceni, brusc, după plecarea lui Crin Antonescu din PNL, răspunsul fostului primar al Sibiului  a devenit evaziv. "Imediat după începutul campaniei electorale pentru europarlamentare, am avut o discutie cu Klaus Iohannis în care l-am intrebat - eram numai noi doi - dacă totuși n-am putea să luăm în discuție  ipoteza unei candidaturi a domniei sale la președinție", a spus Antonescu, adăugând că șeful statului a răspuns "Nu".

"Relațiile mele cu Klaus Iohannis au fost în acești ani nu foarte multe, nu foarte intense, dar au fost foarte clare, cristal chiar! Nu era un om pe care să îl întrebi de șapte ori un lucru", a mai explicat fostul lider PNL.

Cu toate acestea, după ce a plecat de la șefia PNL, Crin Antonescu i-a mai adresat actualului președinte o nouă întrebare privind eventuala cadidatură la funcţia supremă în stat.

"De această dată mi-a dat un raspuns evaziv. Recunosc că nu am fost foarte fericit", a afirmat Antonescu. "Eu am pus întrebarea și mai abitir ca prima dată, absolut pregătit ca la raspunsul da, hai să vedem cum e mai bine, să fiu primul susținptor al acestei variante", a explicat Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ