Preşedintele Iohannis a numit-o consilier de stat pe Diana Loreta Păun, medic primar endocrinolog

| 01 iun, 17:43

Președintele Klaus Iohannis a numit-o luni pe Diana Loreta Păun în funcția de consilier de stat la Departamentul Sănătate Publică, informează Administrația Prezidențială.

Diana Loreta Păun, în vârstă de 47 de ani, este medic primar endocrinolog, conferențiar universitar la disciplina Endocrinologie a Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, manager al Institutului Național de Endocrinologie "C. I. Parhon" în perioada 2006 — 2015, doctor în medicină.

Potrivit CV-ului de pe site-ul Institutului CI Parhon, Diana Loreta Păun a absolvit un master de 3 semestre, „Managementul educaţional în cultura de securitate” la Academia Naţională de Informaţii “Mihai Viteazul” (2009-2010), precum şi un curs postuniversitar de 3 luni în specializarea „Introducere în securitate naţională” la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” - Colegiului National de Aparare (2009).

Vezi AICI CV-ul complet al Dianei Loreta Păun.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ