Klaus Iohannis: Armata României este privită astăzi ca o forță de elită în NATO

| 29 mai, 14:56

Președintele Klaus Iohannis a transmis vineri, prin consilierul de stat Mihai Șomordolea, un mesaj cu ocazia festivităților prilejuite de Ziua Rezervistului Militar, în care afirmă că Armata României este privită în prezent ca o forță de elită în NATO.

"Aniversarea, la 31 mai 2015, a Zilei Rezervistului Militar îmi oferă prilejul de a transmite respectul meu tuturor celor care au îmbrăcat, cu onoare și demnitate, haina militară sau de polițist și au jurat să-și apere țara chiar cu prețul vieții. Dumneavoastră sunteți depozitarii unor valori profesionale și experiențe de viață ce reprezintă surse de inspirație și modele de urmat pentru cei care, în activitate fiind, vă duc mai departe munca și idealurile", afirmă șeful statului în mesaj.

El a subliniază că "Armata României este privită astăzi ca o forță de elită în NATO".

"Acțiunile unităților participante la diverse operațiuni sunt foarte apreciate de partenerii noștri și datorită eforturilor dumneavoastră. Sunt convins că veți avea în continuare o contribuție importantă la dezvoltarea cunoașterii domeniului militar și la elaborarea analizelor geostrategice ale spațiului euroatlantic", mai spune șeful statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ