Crin Antonescu, PRIMA REACȚIE la condamnarea lui Liviu Dragnea

| 15 mai, 09:56

Fostul co-președinte al USL, Crin Antonescu, cel care conducea USL alături de Victor Ponta și Liviu Dragnea la referendumul din 2012, a acordat o primă reacție referitoare la condamnarea lui Liviu Dragnea în ”Dosarul Referendumul”.

”Nu știam, pentru că nu sunt în țară. Este foarte complicat să comentez o astfel de decizie, pentru că nu cunosc dosarul, nu cunosc faptele din dosare. Ceea ce știu eu din ceea ce am văzut și am trăit este că nu s-a petrecut ceva ilegal, mai departe ținând de conținutul dosarului, de acuzații nu pot eu să comentez, nu este rolul meu.

Eu nu am participat efectiv la organizarea campaniei pentru că eram președinte interimar”, a declarat Crin Antonescu, pentru stiripesurse.ro.

Întrebat dacă această decizie poate deveni un precedent periculos pentru toți liderii politici, Crin Antonescu și-a exprimat speranța că Dragnea nu a fost condamnat pentru că a făcut o acțiune normală pentru un lider politic și anume de a mobiliza oamenii la vot.

”Sper din toată inima că nu există niciun fel de element care ține de organizarea normală a unei campanii electorale în orice țară democratică, orice acțiune pe care o face un lider și anume aceea de a aduce oamenii la vot. Este rolul liderului să mobilizeze electoratul”, a spus Antonescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ