CINE vine în locul lui Liviu Dragnea la Ministerul Dezvoltării

| 15 mai, 12:59

Surse din PSD au declarat, vineri, ca una dintre variantele 'posibile' la Ministerul Dezvoltarii este nominalizarea actualului secretar de stat Sevil SHHAIDEH.

Sursele citate spun ca a existat cu siguranta o discutie in acest sens dar ca nu sunt la curent cu detaliile de ultim moment, alte nume fiind, de asemenea, in discutie.

Citeşte şi: BREAKING NEWS: Liviu Dragnea şi-a dat DEMISIA din Guvern. Reacţia lui VICTOR PONTA

Sevil SHHAIDEH este printre primii secretari de stat pentru care Victor Ponta a semnat din prima zi de la instalare. A fost sustinuta de liderii PSD Nicuşor Constantinescu şi Radu Mazăre. Actualul secretar de stat vine de altfel de la Consiliul Judeţean Constanţa, unde a fost director al Direcţiei Generale de Proiecte. Sevil Shhaideh a absolvit ASE şi are acţiuni în compania ROSYR International SRL, potrivit stiripesurse.ro.

"La Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, condus de domnul Dragnea, este o reprezentantă a județului Constanța, fosta doamnă directoare a Consiliului Județean Sevil Shhaideh, care lucrează cu fonduri europene de 10 ani și știe ce are de făcut ca să putem să luăm mai ușor banii europeni la nivel național", afirma Nicușor Constantinescu.

Citeşte şi: PEDEPSE primite de ceilalţi INCULPAŢI în dosarul REFERENDUMULUI. Minuta instanţei

În 2007-2012 Sevil SHHAIDEH a fost director general la Direcţia Generală de Proiecte in CJ Constanta si coordonator al UNCJR. Intre 1993 si 2007 a fost Director Sisteme Informatice in CJ Constanta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ