VICTOR PONTA îl apără pe LIVIU DRAGNEA: "Gorghiu îşi rupea HAINELE de pe ea ..."

| 16 mai, 13:06

Victor Ponta îi ia apărarea lui Liviu Dragnea după ce preşedintele executiv al PSD a fost condamnat la un an de înschisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012.

Victor Ponta consideră că sentinţa în cazul lui Dragnea este "o bătaie de joc la adresa bunului simţ". Premierul afirmă că toţi cei care au făcut campanie pentru suspendarea lui Băsescu sunt la fel de nevinovaţi ca Liviu Dragnea.

""Doamna Gorghiu îşi rupea hainele de pe ea să îl dăm jos pe Băsescu. Nu au mers toţi liberalii din poartă în poarta cu noi? Toţi suntem la fel de nevinovaţi. Mi se pare un lucru pe care orice om de bun-simţ, care nu e speriat de dosare, îl gândeşte ca mine. Am văzut nemernicia liderilor PNL, care ieri dădeau comunicate. Nu au fost cu noi pe scenă?", a declarat Ponta, sâmbătă, la Târgu Jiu.

Preşedintele PSD a mai remarcat şi faptul că Sorin Frunzăverde este vizat de DNA tot pentru acţiuni din campania electorală. "La anul, în campanie, o să stăm toţi închişi în casă", a mai declarat Ponta.

Citeşte şi: VIDEO: KLAUS IOHANNIS, reacţie după condamnarea lui Liviu Dragnea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ