Liviu Dragnea dezvăluie cum l-a afectat dosarul Referendumul: Fratele meu A MURIT din cauza acestui dosar

| 18 mai, 09:15

Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumul, iar în aceeaşi zi şi-a anunţat demisia din fruntea Ministerului Dezvoltării Regionale şi, implicit, din cea de vice prim ministru. Duminică seară, Liviu Dragnea a dezvăluit în ce măsură l-a afectat implicarea în acest dosar şi ce are de gând să facă în continuare pentru a-şi demonstra nevinovăţia, în măsura în care hotărârea instanţei nu este definitivă.

 

Liviu Dragnea a declarat că familia sa este aproape distrusă din cauza acestui dosar.

"Simt o mare nedreptate. De asemenea, am două regrete uriaşe. Nu am spus-o până acum, pentru a nu influenţa justiţia. Fratele meu a murit din cauza acestui dosar. Familia mea este aproape distrusă. Am trecut peste asta. Nu sunt vinovat", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Fratele lui Liviu Dragnea a decedat în august 2013, la vârsta de 58 de ani, presa relatând atunci că acesta suferea de cancer şi că a avut o lungă perioadă de suferinţă din cauza acestei boli.

Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Decizia luată vineri de instanţa supremă nu este definitivă.

Citeşte şi: Liviu Dragnea urmează să demisioneze luni din conducerea PSD

Dragnea, secretar general al PSD la data faptelor, a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite. Concret, procurorii l-au trimis în judecată, alături de 74 de preşedinţi şi membri ai unor secţii de votare din localităţi din judeţele Teleorman, Vrancea, Gorj şi Olt, pentru falsificare, prin orice mijloace, a documentelor de la birourile electorale şi introducerea în urnă a unui număr suplimentar de buletine de vot decât cele votate de alegători, infracţiuni comise sub forma autoratului, complicităţii sau a instigării.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ