Liviu Dragnea rămâne președintele executiv al PSD. Şedinţa Comitetului Executiv a fost amânată UPDATE

| 19 mai, 21:41

Liviu Dragnea rămâne președintele executiv al PSD! Ședința pe care social-democrații o programaseră pentru miercuri a fost anulată.

UPDATE. Liviu Dragnea a declarat că i-a transmis lui Victor Ponta că nu revine asupra deciziei de a demisiona din funcţia de preşedinte executiv, demisie înrgistrată deja la partid.

"Nu cred că este în regulă să fiu preşedinte executiv al partidului după această condamnare", a spus Liviu Dragnea, citat de gandul.info.

Citeşte şi: VICTOR PONTA îl apără pe LIVIU DRAGNEA: "Gorghiu îşi rupea HAINELE de pe ea ..."

Liviu Dragnea rămâne președintele executiv al PSD! Ședința pe care social-democrații o programaseră pentru mâine a fost amânată.

Surse din conducerea PSD au confirmat, marti seara, pentru stiripesurse.ro, ca sedinta nu mai are loc si ca noul Comitet Executiv National in care se va judeca functia lui Liviu Dragnea va avea loc 'saptamana viitoare'.

Sedinta a fost amanata pentru ca la ora 16.30 va depune juramantul, la Palatul Cotroceni, noul ministru al Dezvoltarii, se arata intr-un SMS primit de toti liderii PSD.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ