Olguța Vasilescu: Liviu Dragnea trebuie susținut pentru că nu a făcut niciun fel de infracțiune

| 18 mai, 14:19

Liviu Dragnea trebuie susținut pentru că nu a făcut niciun fel de infracțiune, iar decizia de miercuri a Comitetului Executiv Național al PSD va fi probabil în acest sens, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, vicepreședinte al PSD, potrivit Agerpres.

"Noi am avut o rezoluție la Consiliul Național, dar pe teme de corupție. Or, aici nu discutăm în niciun caz despre o temă de corupție. I-am spus cu toții lui Liviu Dragnea că nu suntem de acord. Se convoacă și CExN, care să susțină același lucru, probabil", a afirmat Olguța Vasilescu luni, la finalul ședinței Biroului Permanent Național al PSD.

Citeşte şi: Şedinţa conducerii PSD a fost suspendată. Reacţia lui Liviu Dragnea

Ea a spus că Liviu Dragnea nici nu a mai apucat să își teolrmine discursul din BPN, fiind întrerupt de colegi. "Nici n-a mai apucat să vorbească, pentru că toți ne-am opus la orice fel de discuție despre autosuspendare, demisie, demitere și așa mai departe. Nu este vorba despre fapte de corupție. (...) Sistemul informatic pe care am lucrat noi a fost descoperit cu 4 ani înainte, de PDL. Aduceți-vă aminte de dl Videanu, care vorbea cu dl Viorică, și nu știu să existe ceva în cazul lui Videanu, măcar vreo plângere depusă", a explicat Olguța Vasilescu.

În opinia acesteia, este vorba "despre o problemă politică", în sensul în care partidele trebuie să scoată oamenii la vot, și nu să împiedice aceasta, inclusiv prin declarații politice, așa cum a procedat Traian Băsescu. "Or, Liviu Dragnea n-a făcut altceva decât ceea ce face clasa politică de 25 de ani, încearcă să convingă populația să voteze în favoarea unui partid sau a altuia, în favoarea unei idei sau a alteia", a spus Olguța Vasilescu.

Citeşte şi: Victor Ponta: Nimeni nu a fost de acord cu demisia lui Dragnea

Și președintele CJ Olt, Paul Stănescu, crede că dosarul "Referendumul" este unul politic. "Și eu cred că Liviu Dragnea nu trebuie să își dea demisia din funcția de președinte executiv al PSD. Dl Dragnea e un om de onoare, cu demnitate, și-a depus demisia și noi n-am fost de acord, niciun membru al BPN. (...) Nu s-a opus nimeni", a spus el.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ