Alina Gorghiu îi dă o replică acidă lui Ponta: "A intrat descălțat la Cotroceni pentru a semna acorduri de coabitare"

| 16 mai, 16:44

Co-președintele Partidului Național Liberal (PNL) Alina Gorghiu afirmă, sâmbătă, într-un mesaj postat pe Facebook, că președintele PSD, premierul Victor Ponta, continuă "spectacolul ipocrit de jelire națională" a ministrului demisionar Liviu Dragnea, condamnat în dosarul Referendumul.

Alina Gorghiu susține, în același mesaj, că Ponta "nu se mulțumește doar cu faptul că a scăpat de un adversar intern", ci "vrea să maximizeze profitul și să asocieze și PNL cu presupusele fapte ale colegului său de partid, care sunt individuale, nu colective".

"În 2012, eu și PNL credeam sincer că președintele de atunci era toxic pentru România. Din păcate, stăteam alături de un om la fel de perfid ca Traian Băsescu, care în câteva luni intra descălțat la Cotroceni pentru a semna acorduri de coabitare. Spre deosebire de domnia sa eu nu încerc niciun sentiment de bucurie în privința situației domnului Liviu Dragnea, singurul care putea să îi pună sub semnul întrebării mandatul de președinte al PSD, după ce și-a eliminat toți rivalii", a mai scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Citeşte şi:  VICTOR PONTA îl apără pe LIVIU DRAGNEA: "Gorghiu îşi rupea HAINELE de pe ea ..."

Premierul Victor Ponta a declarat sâmbătă, la Târgu-Jiu, că, în opinia sa, condamnarea lui Liviu Dragnea în dosarul Referendumul reprezintă o condamnare a tuturor celor care au susținut suspendarea lui Traian Băsescu în anul 2012, reiterând că, la momentul respectiv, atât vechii liberali, cât și membrii Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) au fost alături de social-democrați în acest demers.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ