Victor Ponta, REPLICĂ dată PNL: "Dar comuniştii şi naziştii au rescris istoria"

| 27 apr, 13:54

Liderul PSD, Victor Ponta, a explicat luni că i-a invitat pe parlamentari, inclusiv pe cei ai PNL, la un eveniment dedicat căderii Guvernului Ungureanu în 2012, fiind vorba de o realitate istorică ce nu poate fi contestată de liberali. "Doar comuniştii şi naziştii au rescris istoria", a spus Ponta.

După ce Victor Ponta a lansat invitaţia către cei care au susţinut, în 2012, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, să participe la evenimentul de luni, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a reacţionat, acuzând actuala putere că, în urmă cu trei ani, a "trişat" pentu a câştiga, a negociat cu "laşii" şi i-a "cumpărat pe cei slabi", după care s-a "înfruptat lacom".

Mai mult, Ungureanu a numit drept "un teatru ieftin" evenimentul organizat de Ponta.  Premierul a explicat de ce îi invită şi pe liberali.

"Indiferent că acum mai suntem sau nu mai suntem împreună, e o realitate istorică cine a votat moţiunea. Nu poţi să spui acum, în 2015, că nu ai votat. Eventual poate să iasă o doamnă să spună că îi pare rău pentru ce a zis despre PDL, Predoiu şi Ungureanu, că acum sunt prieteni", a spus Ponta, referindu-se la copreşedintele PNL, Alina Gorghiu.

El a adăugat că, personal, este "politicos şi respectuos" la adresa celor care au votat moţiunea şi că liberalii, aflaţi în prezent în opoziţie, vor decide dacă participă sau nu la evenimentul programat pentru luni pe această temă.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, i-a invitat pe toţi parlamentarii care au votat, în urmă cu trei ani, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu, a cărui cădere a condus la instalarea Cabinetului USL, să participe luni, la Palatul Parlamentului, la un eveniment dedicat acestui moment.

Evenimentul are tema "3 ani de la începutul sfârşitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu" şi a fost programat pentru ora 18.00, se arată în anunţul transmis, duminică, de Ponta. "Împreună, vom reaminti ce a însemnat schimbarea cursului României din punct de vedere economic şi social!", spune Ponta.

La rândul său, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a postat pe Facebook un mesaj adresat actualei puteri, pe care o acuză că în urmă cu trei ani a "trişat" pentu a câştiga, a negociat cu "laşii" şi i-a "cumpărat pe cei slabi", după care s-a "înfruptat lacom".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ