Ponta, despre românul răpit în Burkina Faso: Îmi doresc la un moment dat să avem vești bune

| 24 apr, 21:13

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Craiova, că autoritățile române "fac eforturi" pentru a-l găsi pe românul răpit în urmă cu câteva săptămâni în Burkina Faso și îndeamnă ca în acest caz "să nu fim exagerat de optimiști, nici pesimiști".

Întrebat ce informații sunt despre românul răpit în Burkina Faso, Ponta a răspuns: "Facem eforturi și până nu avem lucruri clare prefer să nu comunicăm decât pe calea procedurală — celula de criză, MAE și partenerii noștri. Îmi doresc și sperăm la un moment dat să avem vești bune, dar să nu fim exagerat de optimiști, nici pesimiști".

Pe 4 aprilie, un agent de securitate român, angajat al unei societăți miniere a omului de afaceri Frank Timiș, a fost răpit în Burkina Faso de indivizi înarmați.

Incidentul s-a produs în nordul acestei țări, în apropierea frontierei cu statul Mali, la o mină de mangan deținută de compania Pan African Minerals, subsidiară a Frank Timiș Corporation.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 apr, 12:58
Andrei
Munceste de acasa!
MUNCESTE DE ACASA!

Instruire gratuita oferita de firma, sub forma unor cursuri oferite prin mail.
Contract legal oferit din start!
O afacere in FRANCIZA ALTERNATIVA .
Fara a necesita cunostinte avansate IT.
Se lucreaza de acasa, part-time/full-time.
Minim 18 ani.
Fii propriul tau sef.
Cu perseverenta, poti obtine 300 Euro lunar sau chiar mai mult.
Pentru mai multe detail TRIMITE ‘’INFO’’ la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ