Gabriela Firea, ATAC la PNL: Se comportă ca un partid anarhist

| 23 apr, 17:16

PNL se comportă ca un partid anarhist prin opoziţia faţă de fiscalizarea bacşişurilor, a declarat Gabriela Firea, purtător de cuvânt al PSD.

"Înţelegem că liberalii, prin vocea unor parlamentari, se opun încă unui proiect înaintat de Guvern - acela al fiscalizării şi legalizării bacşişului. Nu aş vrea să mă refer acum la impactul pozitiv pe care această măsură poate să-l aibă în cadrul luptei împotriva evaziunii fiscale. În schimb, i-aş îndemna pe cei din "noul PDL" să spună deschis dacă au impresia că sectorul de turism este "în haos" în cele peste 20 de alte state care de asemenea au legalizat bacşişul", a afirmat joi Firea în cadrul unui comunicat de presă, citat de Agerpres.

În opinia Gabrielei Firea, "un partid care se opune oricărei soluţii rezonabile de creştere a încasărilor bugetare ne duce cu gândul la o formaţiune anarhistă, nicidecum la una liberală".

"Dar faptul că liderii PNL au ajuns să spună "nu" milităreşte absolut tuturor măsurilor constructive venite din partea coaliţiei de guvernare deja nu mai miră pe nimeni", a adăugat Gabriela Firea.

Guvernul a adoptat, printr-o ordonanţă de urgenţă, prevederea ca sumele pe care clienţii le lasă bacşiş să fie înregistrate pe bon fiscal separat şi să fie impozitate cu 16%, a anunţat ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, miercuri, la Palatul Victoria.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ