Cătălin Predoiu: Nu am fixat o dată pentru debarcarea lui Ponta

| 22 apr, 20:54

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu spune că liberalii își doresc să schimbe cât mai repede guvernul Ponta, dar încă nu au fixat o dată pentru depunerea unei moțiuni de cenzură.

Cătălin Predoiu a declarat, miercuri, într-o intervenție telefonică la B1 Tv, că "nu am spus niciodată o dată exactă pentru schimbarea guvernului", adăugând că el și-ar fi dorit ca Executivul condus de Ponta să fie debarcat în decembrie anul trecut.

Liderul liberal a explicat că PNL deocamdată nu poate înainta o dată precisă pentru depunerea moțiunii de cenzură, pentru că încă are de lucru pe trei paliere: programul de guvernare, desăvărșirea fuziunii în teritoriu și construcția unei noi majorități.

Referindu-se la consultările convocate la Cotroceni de Klaus Iohannis, la care a participat și PSD, Predoiu a ținut să facă distincție între "echidistanța prezidențială" și lupta între Opoziție și Putere".

Cu o zi în urmă, co-președintele PNL Vasile Blaga a declarat că moțiunea de cenzură va fi introdusă în iunie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 apr, 22:27
liviuioan
--FUNCTIA doboara GRADUL--
Asta o stie si TURCESCU--dupa ce s-a documentat--de la nasic si socru .In rest si BICA si VALCOV--au sfarsit sperante--dupa ce au gustat din borcanul cu miere --servit de --BUNICUT .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ