Varujan Vosganian, atac BOMBĂ la PNL

| 23 apr, 21:18

Varujan Vosganian susține că demisia sa a fost forțată de către cei din vechiul PDL, care au canalizat și o anumită parte a mass-media împotriva sa.

”A fost un soi de carnagiu, venit dintr-o anumită zonă politică. Toate acestea s-au stins încet, încet după ce am demisionat din PNL și cu asta puteți înțelege și cam din ce zonă au venit aceste atacuri.

Aș face o deosebire: colegii mei din PNL nu a avut reacții negative, dacă luați colegii mei din vechiul PDL

În schimb atacurile foarte dure au venit din partea facțiunii mai noi a PNL, din tabăra PDL. Au rugat mai mulți parlamentari să mă atace pentru a mă forța să demisionez.

Relația mea cu colegii din vechiul PNL este una bună, eu nici n-am demisionat din grupul parlamentar PNL.

Atunci când un om bolnav și un om sănătos stau unul lângă altul, omul sănătos se îmbolnăvește, nu cel bolnav. Cam așa este și acum cu PNL și sper ca ei să nu devină același partid cu PDL-ul împotriva căruia luptam acum 2-3 ani”, a declarat Varujan Vosganian, la TVR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 apr, 02:06
liviuioan
--CIMITIRUL ELEFANTILOR--
Si $ capreoarele $ tinere , suparate ca nu s-au inlocuit vechile canapele . Lupii tineri e flamanzi si au stat mult timp in bunkar .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ