TRAIAN BĂSESCU, atac la KLAUS IOHANNIS și VICTOR PONTA, din cauza lui Hayssam

| 24 apr, 16:24

Traian Băsescu îi atacă din nou pe Klaus Iohannis și Victor Ponta, care, pe fondul   românului răpit în Burkina Faso este adus în actualitate cazul  lui Omar Hayssam, caz care începe să-l frământe pe fostul președinte.  Traian Băsescu spune că dacă ar mai fi avut timp l-ar fi adus și pe  "Mohamed Munaf, alt ticălos cu toată cetăţenia lui americană",  în condițiile în care cazul răpirii jurnaliștilor români în Irak a revenit în actualitate.

De aproape o lună, cetăţeanul român Iulian Gheorghe a fost răpit în Burkina Faso. Este drept că preşedintele ţării şi premierul îşi aduc aminte de acest lucru doar dacă sunt întrebaţi de presă. Şi pe acest fond, de cîteva zile în spaţiul public revine episodul răpirii ziariştilor din Irak.

Iar pentru a masca dezinteresul pentru soarta românului răpit, reţeta propagandei este să scoată cîte un palavragiu la televizor care să presupună cît de ilegal au fost recuperaţi cei trei ziarişti răpiţi în Irak în 2005 şi să facă tot soiul de conexiuni fără nici o legătură cu realitatea, legate de traficul de armament sau de beneficii băneşti obţinute de pe urma răpirii ziariştilor.

Probabil cei care l-au ajutat pe Omar Haysam să fugă din ţară n-or să-mi ierte niciodată că mi-am asumat recuperarea ziariştilor cu devoalarea acțiunii ticăloase a unui sirian devenit cetățean român şi la un pas să devină deputat PSD. Dar dacă ceva le-a stîrnit furia, acest lucru a fost readucerea în ţară a lui Omar Haysam. Dacă aş mai fi avut ceva timp şi Mohamed Munaf, alt ticălos, ar fi fost recuperat cu toată cetăţenia lui americană.

Eu am tratat răpirea cetăţenilor români ca fiind o agresiune teroristă la adresa statului şi am acţionat în consecinţă. Alţii, îşi ascund indiferenţa şi neputinţa la umbra celulelor de criză de la MAE sau a unor palavragii obsedaţi chemați pe la televiziuni. Dar reţineţi : dacă grupările teroriste vor simţi că suntem indiferenţi sau neputincioşi, vom avea tot mai mulţi cetăţeni răpiţi aiurea prin lume.

Așa că, domnilor Ponta și Iohannis treziți-vă și puneți în mișcare toată forța instituțiilor statului. Dacă nu știți, vă spun eu că este imposibil să nu avem resurse în Africa de West. Nu faceți din Iulian Gheorghe simbolul neputinței voastre și a României, pentru că vor plăti români nevinovați, nu voi", a scris Băsescu pe Faceboo, într-o postare pe Facebook.

Traian Băsescu a făcut și o gafă. Românul răpit în  Burkina Faso se numește  Gherguț  nu Gheorghe.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 apr, 17:59
liviuioan
--SPOVEDANIILE TURCITE--
Regizate LABE 1 de BOBYTA-- nasite seara, primind premiul --academiei PiPiDI . Lana berbecutilor--pusi la dispozitie de preacinstitul doctor--s-a vandut bine , fara TVA--atunci ANAF-ul verifica alte genti . FOCUL LA EI .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ