FOTO Klaus Iohannis şi elevii soţiei sale, la Cotroceni

| 24 apr, 16:41

Preşedintele Klaus Iohannis s-a pozat alături de elevii din Sibiu ai soţiei sale, la Cotroceni. Carmen Iohannis şi-a adus copiii la Bucureşti iar joi au vizitat Palatul Cotroceni.

Carmen Iohannis şi elevii săi, din clasa a IX-a, de la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu, au fost în vizită, joi, la Palatul Parlamentului şi la Muzeul Cotroceni.

Klaus Iohannis a postat o fotografie cu aceştia pe pagina sa de Facebook, cu următorul mesaj:

"Tinerii sunt cei care vor să schimbe lucrurile și au energia să facă asta. Sunt generația care, dacă vrem să schimbăm România, va face această schimbare. A venit momentul ca aceștia să se simtă reprezentați de actuala clasă politică și de preocupările politicienilor", a scris preşedintele pe Facebook.

Carmen Iohannis, soţia şefului statului, i-a adus, joi, la Bucureşti pe elevii săi de la Sibiu, informează România TV. Prima Doamnă le-a promis celor din clasa la care este dirigintă, la scurtă vreme după ce Klaus Iohannis s-a instalat la Cotroceni, că va efectua cu aceştia o excursie la Bucureşti. Carmen Iohannis îşi sărbătoreşte joi şi numele.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ