CARMEN IOHANNIS face orice pentru elevii săi! VEZI ce gest a făcut prima doamnă

| 23 apr, 12:49

Soţia președintelui României Klaus Iohannis, Carmen, s-a ţinut de cuvânt faţă de elevii săi de la Sibiu şi i-a adus în vizită la Bucureşti

 

 

În urmă cu jumătate de oră Prima Doamnă a României a părăsit Palatul Parlamentului, după ce a făcut un tur al acestuia împreună cu elevii a căror dirigintă este.

Soția lui Kalus Iohannis a dorit ca vizita să fie una foarte secretă, iar servicul de securitate al Parlamentului a reușit să facă în așa fel încât nici un ochi indiscret să nu o vadă în Casa Poporului

În acest timp, Klaus Iohannis este plecat din țară. Președintele a plecat de dimineață într-o vizită neplanificată la Bruxelles, după ce preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, a convocat un summit extraordinar al Uniunii Europene pentru a formula un răspuns comun european la agravarea crizei reprezentate de fluxul de imigranţi dinspre Africa de Nord.

 

Citeşte şi: Când se vor muta Klaus Iohannis și soția sa la reşedinţa lor oficială de la Vila Lac 3

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ