INCENDIAR: Carmen Iohannis şi-a plimbat copiii în Palatul Parlametului

| 23 apr, 17:46

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, și elevii săi de clasa a IX-a de la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu s-au aflat, joi, într-o excursie la București, unde au vizitat Palatul Parlamentului, precum și Muzeul Cotroceni.

Carmen Iohannis, și-a adus elevii a căror dirigintă este într-o excursie în Capitală. Soția președintelui și elevii săi de clasa a IX-a au vizitat Muzeul Cotroceni, dar și Palatul Parlamentului, unde joi activitatea parlamentară a fost restrânsă la lucrul în comisii, vizita acesteia nefiind anunțată oficial.

Citeşte şi: Dan Mihalache spune cât a costat zborul privat al lui Iohannis la Bruxelles

Carmen Iohannis predă limba engleză la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu și este dirigintă la clasa a IX-a. Într-un interviu acordat televiziunii publice, în luna ianuarie, soţia preşedintelui Klaus Iohannis spunea că nu ar vrea să renunţe la cariera de profesor și că intenţionează să păstreze câteva ore la liceul sibian şi să continue să ghideze elevii din clasa sa şi în următorii ani.

"Încerc sa fac acest efort, să fiu câteva zile la Sibiu şi câteva zile la Bucureşti", spunea ea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 apr, 17:21
MARIA
Furtuna gandirii pozitive
iNAINTE DE A AVEA BOGATII, TREBUIE SA NE MAGNETIZAM MINTEA CU O DORINTA INTENSA PENTRU BOGATIE. Asta scrie celebrulNapoleon Hill in cartea "De la idee la bani". Cautam urgent, colaboratori part time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Incheiem contract de comision. Pentru detalii, trimiteti mesajul"PROIECT" la adresa: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ