SUPERLUX. Cum arată la interior avionul cu care a zburat Iohannis la Bruxelles

| 23 apr, 17:15

Dan Mihalache, şeful Cancelarului Prezidenţiale, a motivat închirierea unui avion privat pentru zborul preşedintelui Klaus Iohannis la Bruxelles prin faptul că urgenţa întrunirii pe tema migraţiei ilegale nu a permis aranjarea din timp a unui zbor TAROM.

Administraţia Prezidenţială a fost obligată să apeleze la soluţia închirierii unui avion privat deoarece timpul a fost extrem de scurt pentru pregătirea deplasării la Bruxelles.

Dan Mihalache a spus, într-o intervenţie la B1 TV, că Preşedinţia a plătit 140.000 de lei pentru închirierea acestui avion, faţă de 400.000 de lei, cât percepe compania Tarom.

Mihalache a mai spus că un alt motiv pentru care Iohannis a fost nevoit să închirieze un avion privat este şi faptul că fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, nu s-a îngrijit ca Preşedinţia să cumpere un avion nou pentru Preşedinţie, cel vechi fiind depăşit din toate punctele de vedere.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, zbor privat spre Bruxelles. Cât costă cursa şi în ce condiţii se deplasează preşedintele

Avionul a fost închiriat de la compania Toyo Aviation. Potrivit site-ului companiei, avionul este model Challenger 300, construit în 2009, şi are dotări de lux.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ