Dan Mihalache, puntea de legătură dintre Adina Vălean şi Klaus Iohannis

| 01 apr, 18:04

Dan Mihalache, şeful cancelariei prezidenţiale, a fost concomitent coordonator în campania electorală a lui Klaus Iohannis, dar şi consilier al europarlamentarului Adina Vălean, soţia lui Crin Antonescu, căruia Iohannis i-a suflat dreptul de a candida la Cotroceni din partea PNL.

Încrengătura de relaţii din apropierea preşedintelui Klaus Iohannis a fost scoasă la lumină de Hotnews, care a desenat traseul şi legăturile dintre oamenii care au ajuns acum să îl consilieze pe preşedinte.

Potrivit acestor dezvăluiri, Dan Mihalache, şeful cancelariei prezidenţiale, a fost concomitent coordonator în campania electorală a lui Klaus Iohannis, dar şi consilier al europarlamentarului Adina Vălean, soţia lui Crin Antonescu. Mihalache a renunţat la serviciile oferite Adinei Vălean pe 20 decembrie 2014, cu două zile înainte de a fi angajat în Administraţia Prezidenţială (trebuie precizat totuşi că numele său era vehiculat de multă vreme pentru această poziţie, cu nuanţe critice, având în vedere trecutul său politic legat de PSD).

Mai mult, Dan Mihalache a lucrat într-o firmă privată, SC DIB MEDIA CONSULTANCY SRL, care a avut un contract de consultanţă cu actualul şef al SRI, Eduard Hellvig. La rândul lui, Hellvig a fost consilierul lui Constantin Dudu Ionescu pe vremea când acesta din urmă era ministru de Interne în 1999. Acum, după 15 ani, îi găsim din nou împreună, Dudu Ionescu fiind numit consilier la Cotroceni, împreună cu Dan Mihalache, în vreme ce Hellvig a ajuns şeful Serviciului Român de Informaţii.

Citiţi întreg materialul AICI.

Citeşte şi: Constantin Dudu Ionescu, numit consilier de Klaus Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ