SECRETELE lui Carmen Iohannis. CINE se ocupă de GARDEROBA primei doamne

| 02 apr, 09:02

Rafinată şi pur şi simplu strălucitoare! Prima Doamnă a României a făcut senzaţie la dineul dat în cinstea Principesei Margareta! Rochia purtată de Carmen Iohannis este de câteva zile în atenţia tuturor designerilor.

Dar cea care merită toate laudele este Eli Lăslean, care a primit cu bucurie onoarea de a o îmbrăca pe Prima Doamnă.

''S-a întâmplat fără să fac în mod deosebit ceva. Pur şi simplu cineva mi-a dat un telefon şi m-a întrebat dacă vreau să concep o ţinută pentru un dineu pentru Prima Doamnă. Vă daţi seama că am crezut că visez'', a mărturisit Eli Lăslean, pentru o emisiune.

Designerul care de ani buni locuieşte la Arad a luat decizia de a-şi redeschide un showroom în Capitală, pentru a fi mai aproape de clientele sale: ''Acest recent eveniment eu l-am perceput ca un semn că e momentul să revin şi să mă ocup de doamnele deosebite şi frumoase. Bineînţeles că voi fi onorată dacă doamna Iohannis va considera că ceea ce fac eu o reprezintă''.

Eli Lăslean a mai povestit, de asemenea, ce stil o reprezintă pe Carmen Iohannis, potrivit click.ro

''Doamna Iohannis este o persoană foarte hotărâtă, conturată, foarte echilibrată. În acelaşi timp o notă de prospeţime, de tinereţe, de energie. Îi place dantela. Îi plac culorile senine, culorile pastel, lucru foarte bun, înseamnă că este o fire optimistă'', a specificat designerul despre Carmen Iohannis.

Designerul mărturiseşte că cel mai important pas în alegerea unei ţinute potrivite este să cunoşti bine clienta. Căci între haină şi om trebuie să fie o armonie perfectă:

''Eleganţa înseamnă nu să fii remarcat, ci să fii de neuitat''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 apr, 09:53
Florin Ioh
Munca
Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
velican_ [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ