FOTO INCENDIAR! Ce făcea purtătoarea de cuvânt a preşedintelui în noaptea în care Iohannis a câştigat alegerile

| 23 apr, 19:14

Daniela Bârsan, noul coordonator al Biroului de Presă de la Cotroceni, are legături mai vechi atât cu presa, cât şi cu politica. Ea a fost şi şefa biroului de presă al PNL, poziţie în care au prins-o alegerile prezidenţiale din noiembrie anul trecut.

În noaptea de 16 noiembrie, Daniela Bârsan se afla la sediul PNL, împreună cu toţi jurnaliştii acreditaţi, aşteptând rezultatele alegerilor.

Ea a postat pe Facebook o poză din sala presei, în care i-a surprins pe toţi ziariştii cu obiectivele îndreptate spre pupitrul unde era aşteptat Klaus Iohannis, cu mesajul "Waiting for tonight" (titlul unei cunoscute melodii).

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS a anunţat noul responsabil cu presa de la Cotroceni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 apr, 23:13
BEN
Cea mai buna oferta de lucru
Ai un calculator si o retea de internet...? Eu, am bucuria de a lucra intr-un proiect in plina expansiune,nu este un job,ci o afacere,care imi ofera multe oportunitati,mult timp liber,bucuria de a lucra de acasa,in fața calculatorului. Proiectul este la stadiul national,iar in scurt timp,vom ataca piata online mondiala ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Avem nevoie de colegi ambitiosi,cu vise si dorința de independența financiara ! Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional,pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singuri,in aceasta activitate profesionala. Veti trece mai intai prin instruire, apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time sau full-time,alegerea e a ta. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Pentru cei interesati text,, info’’: [email protected]
23 apr, 19:30
Flaviu
Oferta!
Vand lemne de foc, specie: cer si carpen.
Pret:140 de lei metru ster fara transport(pret cu transport in functie de destinatie).
Pret pe tona: 200 de lei pe tona.
Pentru comenzi si alte informatii: 0749 433 656 sau la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ