Tatiana Niculescu Bran, primele mesaje după plecarea de la Cotroceni

| 24 apr, 18:09

Tatiana Niculescu Bran, fostul purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, a devenit foarte activa pe Facebook dupa plecarea de la Palatul Cotroceni. Vineri, in trei postari succesive, aceasta a scris despre viitoarea carte a presedintelui si "Romania societatii bine facute".

"Aseara am fost la maratonul cartilor de la Humanitas Cismigiu si am citit un fragment din noua cartea a lui Iohannis, care o sa apara la editura Curtea Veche. Lumea venea si pleca, dar, la un moment dat, am auzit, ca sa zic asa, ca se facuse liniste in jur si trecatorii prin librarie ascultau ce le citeam eu despre seara de 16 noiembrie 2014 si innoirea sperantelor. O prietena mi-a spus la final ca traim simultan in trei Romanii: una a televizorului, una a politicienilor si una a realitatii de fiecare zi. Intre ele, nu prea exista punti de trecere. Deci, trebuie construite! M-am chitit sa tot scriu despre lucrurile astea, mai ales ca le-am si trait pe propria piele. S-aveti o zi cu soare, orice nor ar umbri-o!", a scris, vineri dimineata, pe Facebook Tatiana Niculescu Bran.

Peste cateva ore aceasta a revenit cu doua comentarii in care a subliniat rolul societatii civile si a transmis un mesaj indirect diasporei care l-a ajutat pe Klaus Iohannis sa castige alegerile prezidentiale.

"Cea mai statornica punte intre Romania televizorului, Romania politicienilor si Romania vietii de fiecare zi ar fi o strasnica societate civila. Adica o societate formata din civili, oameni de pe strada, cetateni anonimi carora le pasa de bunul mers al cetatii si nu un club mai mult sau mai putin elitist si nici un grup de oameni care citesc aceleasi carti sau se inscriu in acelasi partid sau finanteaza acelasi ONG. Mai curand, o mare de lume solidara, ca aceea care a stat la cozi in noiembrie 2014 sa voteze si s-a intors apoi acasa, la treburile de fiecare zi, cu sentimentul ca a spus ce avea de spus. Dupa spunere, aceeasi lume ar fi de asteptat sa se implice din nou in treburile care o privesc si sa duca la capat ceea ce a inceput sa construiasca stand la coada ore in sir", a scris pe Facebook Tatiana Niculescu Bran, scrie ziare.com.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a rămas fără purtător de cuvânt. REACŢIE după demisia Tatianei Niculescu Bran

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 apr, 17:15
Maria
Furtuna gandirii pozitive
BOGATIA INCEPE SUB FORMA UNUI GAND. Asta scrie celebrul Napoleon Hill in cartea "De la idee la bani". Cautam colaboratori part time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Incheiem contract de comision. Pentru detalii, trimiteti mesajul"PROIECT" la adresa: [email protected]
24 apr, 20:07
mockingbird
In tot raul e si-un bine. Bunaoara in cazul Tatianei, renuntarea la inalte demntitati a fost compensata prin revenirea ciripitului. Bucurie mare pe dupa dealurie.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ