Mândruţă a terminat-o cu Iohannis: Luna noastră de miere s-a încheiat!

| 23 apr, 18:25

Jurnalistul Lucian Mândruţă critică decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a se deplasa la Bruxelles cu un avion privat de lux în loc să opteze pentru clasa economică.

Mândruţă aminteşte că Iohannis a fost ales de "oameni amărâţi" şi că nu "e neam de nobili". Jurnalistul continuă prin a spune că, în cele şase luni de când ocupă funcţia de şef al statului, Iohannis nu ne-a demonstrat încă "că a inteles care sunt responsabilitaţile ei".

Concluzia mesajului postat pe Facebook de Lucian Mândruţă este că preşedintele a ales "să se refugieze în avantajele funcţiei" prin această decizie a unui zbor privat până la Bruxelles şi că va atrage multă antipatie din partea poporului român.

"Presedintele Romaniei a plecat la Bruxelles cu un avion privat model Challenger, ceva fin, frumos si scump.

Ocazie cu care va anunt oficial ca luna noastra de miere s-a incheiat.

Presedintele Iohanis a fost ales cu un val urias de simpatie. In loc sa se bucure de ea - ca eu cred ca lumea il ovationa daca il vedea la Economic - a ales sa se indeparteze de oameni. Si sa se refugieze in avantajele functiei, fara macar ca inainte de asta sa ne demonstreze, macar sase luni, ca a inteles care sunt responsabilitatile ei.

Una dintre ele este respectul fata de noi si fata de banul public.

Citeşte şi: SUPERLUX. Cum arată la interior avionul cu care a zburat Iohannis la Bruxelles

Ii aduc aminte cu aceasta ocazie ca nu e neam de nobili. Ca nu l-a ales Camera Lorzilor, ci multimea Miticilor si Dorelilor. Ca e presedintele unor oameni amarati. Ca Romania nu e tara de jet privat, ci de gratar de mici la comun, in Parcul Tineretului.

Nu ne place? Posibil, dar asta e tara!

Tocmai de aceea il invit pe presedinte ca daca macar tot tace, macar sa taca mai aproape de noi.

Si sa nu incepem ca Romaniei ii trebuie avion pentru demnitari. Avem prea multi demnitari si toti asteapta prea multe de la bugetul asta amarat Romaniei ii trebuie in primul rand autostrazi, spitale, citostatice si interferon!

Romaniei ii trebuie bun simt.

Si clasa Economy!

Ma intelegti domnu' presedinte? Economy, acolo, cu poporul acesta care promite sa se straduie sa va merite, cum poate si el!

Si, la o adica, sa va respecte si dupa ce va cunoaste mai bine."

Citeşte şi: Klaus Iohannis, zbor privat spre Bruxelles. Cât costă cursa şi în ce condiţii se deplasează preşedintele

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 apr, 16:18
sandman
Cine e Mindruta asta? E lingaul ala pro(s)tevist?
26 apr, 08:47
Bibicul
Mandrutza, ai progresat mult mai constipatule, de la stirile citite cu o mina tampa pe postul tvSOTI pana la oda homosexualilor si jignirea tarii. Cand ai afirmat ca Romania este tara de gratar de mititei in comun in Parcul Tineretului ti-ai deconspirat etnia.
24 apr, 11:32
Bujie
Articolul este tendentios,rau-voitor... Nu-s fan Johannis ,dar trebuie sa facem distinctia dintre o calatorie privata si una in calitate oficiala...Trebuia sa plece pe jos ca sa fie si mai popular? Asta-i articol asa...,sa te afli in treaba...
24 apr, 09:13
nicu
Indiferent in ce cauza a actionat,Johannes a fost INCOMPATIBIL,ocupand doua functii...Deci este un PENAL,care NU MA REPREZINTA,ca cetatean ONEST al acestei Tari! Este un vajnic Aparator al PENALILOR,si este parte a CLUBULUI PUCIST! Este AVID dupa functii,EGOIST,si a dat acum de posibilitatea de a-si distra NEVASTA....pe banii TARII! Inca NU a facut NIMIC BUN pentru Tara,nu s-a asezat PRES,pentru COLDEA ,BLAGA ,Kovesi si LIVIA STANCIU!Lor sa le pupe picioarele si talpile ce este astazi acolo IN DEAL....Atentie ca se poate aluneca usor,si se poate ajunge urgent in VALE! Mie,nu imi inspira incredere nici cat NEGRU SUB UNGHIE acest MAFIOT. Am avut un Presedinte ADEVARAT,pe care ACUM se incearca de toate pentru ai SUBMINA REALIZARILE,pe care ASTA DE AZI nu le va atinge NICIODATA in viata!Pentru tot ce a facut BASESCU pentru NOI TOTI,ii MULTUMESC!Johannes ,nu este PRESEDINTELE ROMANIEI,EL este PRESEDINTELE PUCISTILOR!Nu al omului HARNIC SI CINSTIT! Mein Herr,nicht du hast gewohnnen,PONTA hat VERLOREN,...Verstehst du deine eigene sprache?Geh au die STRASSE,und Uberzeuge DICH....Coldea ist ein SECURIST...Kannst du ihm glauben schenken?
23 apr, 20:25
gica
ce sa vezi......
Cine vorbeste despre deontologie ...unul ,care a facut campanie acestui om pe care l-a preamarit si impus ca d-zeu ....la un public neavizat.,pe care l-au pacalit ...gasca macovista ...!!!.credea mandruta ,ca a dat peste el ...iar norocul si ajunge si el ...ba cu post privat ..,.ba in slujba banoasa si fara griji ...pt ca l-a ales pe acest domn ....!!!!si acum acesta isi permite sa-l ignore si pe el si pe alti fripturisti ... si s-a pus pe scris ....si pe reprosuri....!!poate descopera si el ca ...johanis nu e basescu sau macovei....si de astia ca el ...gaseste oricand,sant la kg la alegeri.....,nu ...??

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ