Care este AVEREA şefului cancelariei prezidenţiale, Dan Mihalache

| 03 feb, 19:17

Şeful Cancelariei prezidenţiale de la Cotroceni, Dan Mihalache, se situează la polul opus faţă de şeful său, Klaus Iohannis, în privinţa proprietăţilor. Klaus Iohannis are nevoie de două mâini pentru a-şi număra casele, iar cel mai important consilier al său nu are trecut în declaraţia de avere nicio locuinţă.

În declaraţia de avere a lui Dan Mihalache rubricile pentru case şi terenuri sunt goale, iar la maşini e trecută doar o Skoda Superb cumpărată în 2004.

Mihalache evaluează bijuteriile pe care le are la circa 10.000 de euro, iar în conturi are circa 14.000 € la o bancă din Bruxelles şi aproape 75.000 de lei la o bancă românească.

În 2014, Dan Mihalache a trăit din cei 27.500 de lei primiţi de la Universitatea Dimitrie Cantemir unde este lector şi din leafa de secretar general-adjunct al Senatului ce a însumat 84.600 de lei. El a avut venituri mai mici decât cele înregistrate de soţie - 168.000 lei, care este consilier la Parlamentul European.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ