Carmen Iohannis este păzită de SPP-işti chiar şi când intră la ore

| 04 feb, 23:32

Instituţia de învăţământ unde lucrează soţia preşedintelui Klaus Iohannis a devenit obiectiv de grad zero pentru cei ce se ocupă de securitatea Primei Doamne. Viaţa acesteia s-a schimbat radical după investirea soţului său. Nu mai merge la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr decât cu maşina SPP-ului, iar ofiţerii sub acoperire o păzesc şi când intră la ore, scrie Ora de Sibiu.

Carmen Iohannis s-a obişnuit greu cu noul său statut. Soţia lui Klaus Iohannis nu mai pleacă de acasă cu maşina personală decât foarte rar, iar ofiţerii SPP-ului sub acoperire o păzesc non-stop, atât ziua cât şi noaptea. Nimeni nu intră în curtea casei din Sibiu fără să fie controlat şi legitimat, iar la şcoală se întâmplă acelaşi lucru, scrie Ora de Sibiu.

Carmen vine la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr cu o maşină a SPP-ului care o lasă chiar la intrarea în cel mai galonat liceu din Sibiu.

Imediat ce coboară din maşină aceasta este preluată de alţi ofiţeri, care de la distanţă urmăresc fiecare pas până când ea ajunge în cancelarie. Îmbrăcaţi în civil, aceştia urmăresc atent pe toată lumea care intră în liceu, iar dacă li se pare că ceva este suspect, verifică persoanele respective. Practic, aceştia stau aşezaţi în locuri strategice pentru a avea tot timpul informaţii directe despre tot ceea ce face Carmen Iohannis.

Nici când merge la ore, profesoara de engleză nu scapă de ”umbrele” sale. Ofiţerii merg după ea şi se poziţionează în aşa fel încât nimeni să nu intre în clasa unde Carmen predă, fără ca ei să vadă acest lucru.

Elevii şi angajaţii de la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr s-au obişnuit deja cu prezenţa SPP-iştilor în instituţia unde lucrează soţia lui Iohannis. ”Nu stau ei chiar la intrare în cancelarie sau în clasele unde dânsa are ore, dar pot fi văzuţi practic peste tot. Sunt pe holuri, în curte, la intrare. Sunt mulţi oricum! Nu ne deranjează pentru că ştim că acesta este protocolul”, spune un elev de la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr.

Decizia de ULTIMĂ ORĂ a lui Carmen Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ