MII DE APRECIERI pentru MESAJUL lui KLAUS IOHANNIS legat de Ziua Mondiala a luptei împotriva cancerului

| 04 feb, 11:00

Preşedintele României a scris un mesaj cu referire la Ziua Mondială a luptei împotriva cancerului, adunând mii de aprecieri din partea admiratorilor săi virtuali.

"Mulți dintre semenii noștri sunt afectați de extinderea numărului de boli incurabile. Subfinanțarea, organizarea defectuoasă a sistemului sanitar sau chiar nepăsarea adâncesc această stare de fapt. Astăzi, de Ziua Mondială a luptei împotriva cancerului, să nu uităm că multe forme de cancer pot fi vindecate dacă sunt depistate la timp și că, pe termen lung, prevenirea bolilor costă statul mai puțin decât tratamente făcute târziu și cu șanse reduse de vindecare a pacientului", a scris preşedintele Klaus Iohannis pe Facebook.

Peste 7000 de oameni şi-au arătat admiraţia cu privire la mesajul preşedintelui României, având în vedere că acesta a adus în discuţie cât de important este dreptul la sănătate şi la viaţă al oamenilor.

"De asemenea, orice socoteli am face, nu trebuie să uităm că, în spatele calculelor, se află viețile semenilor noștri și dreptul lor la sănătate și la viață, care trebuie respectat în orice situație", a adăugat Klaus Iohannis.

Citeşte şi : Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră: Vreau să cunosc...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ