"În tot acest timp, un om nu zice nimic". "Tace și surîde ca Gioconda" după AVALANŞA declanşată de UDREA

| 03 feb, 10:11

Ion Cristoiu consideră că scandalul mediatic creat de Elena Udrea în jurul lui Florian Coldea va afecta imaginea actualului director al SRI, indiferent dacă acuzaţiile sunt adevărate sau nu. Mai mult, jurnalistul scrie pe blog despre tăcerea cu care ne-a obişnuit preşedintele ales al românilor, Klaus Iohannis: "în tot acest timp, un om nu zice nimic".

Citeşte şi: CINE poate face lumină în scandalul Udrea-Coldea, în opinia lui Hurezeanu

"Scena politico-mediatică dă în clocot. Spovedaniilor (deja sunt trei) Elenei Udrea li s-au adăugat arestarea Mogulului Adrian Sârbu, deschiderea unui nou dosar pentru Elena Udrea, condamnarea lui Dan Adamescu – un alt Mogul.

În tot acest timp, un om nu zice nimic.

E Klaus Iohannis.

Tace și surîde ca Gioconda.

De ce?

Pentru la fel ca în campania electorală, cînd a jucat rolul prapurelui plimbat prin țară, Klaus Iohannis n-are decît de cîștigat din tot clocotul ciorbei noastre politico-mediatice.

Nimeni n-a observat că regizorii care l-au adus pe Klaus Iohannis la Cotroceni au luat în calcul un uriaș avantaj al viitorului Președinte:

Klaus Iohannis nu e vîrît în afacererile de la Centru, cele în care orice alt politician n-are cum să spună că nu e vîrît.

Prin urmare, nimic din ceea ce se întîmplă nu-l atinge în vreun fel. Nici politic, nici sentimental, nici financiar.

Ba mai mult războiul deschis de Elena Udrea cu generalul Florian Coldea de la SRI îi convine de minune lui Klaus Iohannis.

Mai întîi pentru că acest război lovește grav mandatul lui Traian Băsescu.

Și ce-și poate dori mai mult și mai mult Klaus Iohannis decît ca mandatul antecesorului să treacă drept unul de rahat?

Citeşte şi: S-a aflat CINE a denunțat-o pe ELENA UDREA în dosarul Microsoft

În al doilea rînd, prin acest război, Klaus Iohannis beneficiază de un Florian Coldea vulnerabil.

Generalul Florian Coldea, asemenea tuturor ofițerilor profesioniști din Informații, a preferat pînă acum, timp de ani, un low profile.

Indiferent că spusele Elenei Udrea sunt sau nu adevărate, Florian Coldea e subiectul unui scandal mediatic care-i reduce drastic șansele de a deveni director plin și chiar șansele de a mai fi prim- adjunct.

Desigur, în campanie, Florian Coldea a făcut multe lucruri pentru ca Victor Ponta să n-ajungă la Cotroceni.

Klaus Iohannis nu e însă omul capabil de recunoștință.

Ca și în cazul lui George Maior, în orice moment, sub pretextul scandalului mediatic, îl poate chema pe Florian Coldea și să-i ceară demisia.

Din acest punct de vedere, nu exclud posibilitatea ca în spatele Elenei Udrea să se afle forțe și persoane ( inclusiv Traian Băsescu) care știu că un scandal mediatic e mortal pentru un ofițer de informații", a scris Ion Cristoiu pe blog.

Citeşte şi: Elena Udrea i-a arătat PISICA lui Traian Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 feb, 12:35
alina
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ