Cristina Trăilă, fosta şefă ANRMAP despre Udrea: Nu pot să văd cum un om corupt strigă acum: "Coruptie!"

| 02 feb, 17:45

Cristina Trăilă a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook la adresa fostei colege de partide şi de guvernare, Elena Udrea.

"As fi vrut sa tac si sa privesc la aceasta lupta ce va determina destructurarea unui sistem putred, protejat 25 de ani de toti! Dar nu pot! Nu pot sa vad cum un om corupt, care a profitat de acest sistem, care a fost protejat de acest sistem si care a intarit acest sistem, striga acum: "Coruptie!" Nu pot sa admit ca Elena Udrea poate poza in "eroina" care devoaleaza sistemul public corupt! Unde erai Elena Udrea in 2010 sau in 2011 cand am dorit schimbarea radicala a acestui sistem?! De ce nu a sustinut atunci Elena Udrea verificarea tuturor caietelor de sarcini inainte de a incepe o licitatie?! De ce de 10 ani de zile, de cand detine functii publice, nu a iesit O DATA intr-o conferinta de presa ca sa declare ce a declarat astazi?! De ce nu a fost atat de " brava" si atunci cand detinea realmente puterea?! Lupta-te cu un sistem corupt atunci cand nu ai spate, cand nu ai scheleti, ci doar constiinta!", a scris Cristina Trăilă.

Citeşte şi: PRIMA reacție a Elenei Udrea după ce a fost pusă sub urmărire penală în dosarul Gala Bute: Recunosc, sunt VINOVATĂ

Cristina Traila, fosta sefa a ANRMAP, nu este la contră publică cu fosta colegă de partid. Emil Boc a mediat conflictele dintre cele două colege de partid pe vremea când PDL guverna ţara alături de Traian Băsescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 feb, 20:34
liviuioan
--CIOCU MIC--
Vorba unei colege--a lu matale--fiecare are fisa lui--acum, cat mai are timp--doamna fugarita ca--NADINE--pe campiile de la NANA--semneaza tot .
02 feb, 18:58
LUTE
miopie
Traila daca taceai filozoafa ramaneai.Mai tii minte pentru ce ai luat tu sut-n poponel cand ai fost exmatriculata de la fostul loc de munca?Nu te mai da porumbel cand de fapt tu esti cioara vopsita. Pn.l.isto !!!!
02 feb, 18:21
LACRAMIOARA
Cristina Traila despre Elena Udrea
Felicitari D-na!Aveti dreptate!Raspunsul este simplu,nu credea ca roata se v-a intoarce inpotriva ei si a altora.S-au crezut intangibili!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ