Victor Ciutacu lansează o IPOTEZĂ ŞOC: Are loc, la cerere și sub control extern, o resetare a întregului peisaj politic

| 02 feb, 19:00

În tot ceea ce se întâmplă acum, nu există buni și răi. Are loc, la cerere și sub control extern, o resetare a întregului peisaj politic, de business și de securitate. Nu-i nici o bătălie Coldea-Udrea, să fim serioși. Două falange ale sistemului se încleștează. Nu-i nimic nou în marile dezvăluiri. Acum s-a dat liber la turnat, scrie jurnalistul România TV, Victor Ciutacu.

"DNA și SRI, să muriți voi că abia acum v-ați lamurit ce golănii a făcut Udrea? Nuți, jură-te pe carne de porc că abia acum ai aflat că se arestează la comanda si că băieții cu ochi albaștri se bagă în alegeri și decid rezultatul! Măcelariți-vă între voi, din partea mea, până s-o alege prafu’ și n-o mai rămâne piatră pe piatră. Scoateți hârtiile, armați cătușele, băgați japcă pe conturi și proprietăți, stați pe antidepresive, e prea mișto spectacolul ca să fie ratat…

Citește și: Cristina Trăilă, fosta şefă ANRMAP despre Udrea: Nu pot să văd cum un om corupt strigă acum: "Coruptie!"

În tot ceea ce se întâmplă acum, nu există buni și răi. Are loc, la cerere și sub control extern, o resetare a întregului peisaj politic, de business și de securitate. Nu-i nici o bătălie Coldea-Udrea, să fim serioși. Două falange ale sistemului se încleștează. Nu-i nimic nou în marile dezvăluiri. Acum s-a dat liber la turnat. Și, pe spaima generală că vin mascații, lumea are pusee de memorie. Gala Bute, Microsoft sau jaful retrocedărilor s-au petrecut alaltăieri dimineață? SRI  a început să călărească justiția, clasa politică și presa începând cu week-end-ul trecut? Cine i-a dat ditamai NUP-ul preventiv Elenei Udrea chiar înainte ca Parlamentul să-i trimită hârtiile rezultate din comisia de anchetă? Nu cumva Laura Codruța Kovesi? Oh, ba da, atunci nici n-avea voie nici s-o privească, acum are verde la execuție.", scrie Victor Ciutacu pe blogul personal.

P.S. Devoalarea filajului de la Paris a fost doar semnalul declanșării Jihadului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 feb, 01:27
Pompilius
Ciutacu
Bai Ciutacule ,imi amintesc si acum cand erai invitat la nu stiu care televiziune,au trecut multi ani,ca sa comentezi depre moartea lui Michael Jackson,si tu erai disperat ca erai varza ,acum te vad si te urmaresc la televiziunea aceea de c...at RTV,unde faci pe jurnalistul Senior,ai si emisiunea ta ,la care moderezi,vrei sa concurezi cu Rares Bogdan dar esti total penibil ,nu esti pregatit ,nu ai ìntrebari taioase si la subiectul temei emisiuniii,esti umplutura,si cand vad ca faci tu declaratii disperat de filozof rasuflat,ma cam umfla rasul,asta ca sa nu spun ca vomit.Du-te la sapa Ciutacule ,ca acolo sigur te descurci ,doar de acolo vii, nu?!!!!!
02 feb, 20:22
liviuioan
--BOLNAVUL INCHIPUIT--
Cum era sa rateze--JOE BIDEN--o vizita in tara noastra--noroc cu doamna NULAND .
02 feb, 19:57
dorina
udrea
Doamne sfinte,ce balamuc!!!Nu mai deschid televizorul,ca ma umplu de nervi si-mi creste tensiunea...Cred ca nicaieri in lumea asta ,civilizata,nu mai exista o asemenea ,,metastaza,, a societatii ..coruptia.E de neimaginat pina unde s-a ajuns ,si se pare ca va continua,tot mai sus..Oare de ce nu s-a ,,miscat,, nimic pina acum???
03 feb, 10:58
cal batran
ciutacu
Toata aceasta " metastaza " se datoreaza atitudinii si caracterului nostru, al tuturor!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ