UPDATE: ELENA UDREA, vezi aici declaraţia UIMITOARE la ieşirea din Secţia de Poliţie (VIDEO)

| 03 feb, 08:46

Elena Udrea are program marţea şi vinerea. Azi a venit din nou la secţia de poliţie, pentru că se află sub control judiciar. Deputatul Elena Udrea este cercetat sub control judiciar în Dosarul Microsoft. „Când e vorba de Elena Udrea toate lucrurile sunt speciale. Până și prezența la secția de Poliție trebuie să fie un spectacol”, a declarat Elena Udrea

„Legat de dosarul Rudel Obreja, beneficiul ar fi fost electoral. Eu am vrut să particip cu fonduri europene la promovarea României pentru a avea beneficii de imagine. Deci, asta este miza: imaginea! Cine are o imagine mai bună: doamna Kovesi sau eu. Eu nu mă aștept să fiu arestată, ci că abuzurile nu m-ar mira să se continue chiar și cu o asemenea încercare”, a precizat Elena Udrea. Aceasta a precizat că indiferent cine este dezvăluirile făcute despre directorul interimar al SRI, Florian Coldea, ar trebui verificate.

Cât despre demisie, Elena Udrea a spus că ar demisiona și că are nevoie de avizul președintelui Klaus Iohannis. „Și dacă demisionez, trebuie să-mi dea aviz domnul Iohannis”, a spus Elena Udrea, precizând că nu se așteaptă la loialitate din partea nimănui. „Știu că în acest demers am pornit singură. Dar și dacă aș fi cel mai rău om din România lucrurile despre domnul Coldea trebuie verificate”, a mai spus aceasta.

Elena Udrea trebuie să se prezinte astăzi la Secţia 2 de Poliţie din Capitală.  Fostul ministru al turismului se află acum sub control judiciar şi trebuie să treacă pe la poliţie în fiecare marţi şi vineri.

Udrea este urmărită penal pentru spălare de bani, în dosarul Microsoft. 

Din cauza acestui control judiciar, Elena Udrea nu are voie să iasă din Bucureşti, nu-şi poate schimba domiciliul şi îi este interzis să comunice cu martori din dosar.

Citeşte şi: Fostul consilier al Elenei Udrea, Ştefan Lungu, reţinut de procurorii DNA

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ