Elena Udrea îl demască pe Dorin Cocoş. Mărturii-şoc despre fostul soţ

| 02 feb, 21:17

Elena Udrea a declarat că nu a fost surprinsă de împrumutul de 500.000 de euro al fostului său soţ, pentru că nu era prima dată când s-a împrumutat. În plus, şefa PMP a declarat că legea nu o obligă să ştie tot ceea ce făcea fostul ei soţ.

"Sunt de acord că oricine are dreptul sa presupuna ca doi soti vorbesc acasa orice. Daca eu sunt acuzata ca trebuia sa stiu ca o parte din banii fostului sot erau din afaceri ilegale ar trebui luate toate sotiile cu bărbaţi aflaţi în închisoare: soţia lui Becali, a lui Gica Popescu...dau nume si imi pare rau. (...) Legea nu spune ca trebuie sa stiu, ci ca trebuie sa declar. Daca fostul soţ era un simplu angajat si vedeam ca s-a imprumutat aceasta suma spuneam: esti nebun?!  Dar, de ce ar fi trebuit să fiu surprinsă ca fostul sot s-a imprumutat niste bani în condiţiile in care om de afaceri l-am gasit?! El avea magazine, hoteluri...faptul că s-a împrumutat 500.000 de euro, tot timpul făcea lucrul acesta, pntru mine era încă o parte din afacerile lui.", a declarat Elena Udrea la gândul.info

 

Citeşte şi: Elena Udrea, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE: Traian Băsescu m-a sfătuit să...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ