Udrea: Nu am încredere în aproape nimeni. Mă simt mai în siguranţă supravegheată de poliţie

| 02 feb, 16:11

Elena Udrea a declarat că "nu are încredere aproape în nimeni în acest moment" şi că se simte ”mai în siguranţă supravegheată de poliţie”, precizând că deşi nu este ”parte a sistemului” ştie cum funcţionează. Totodată, Udrea a declarat că nu va contesta nici începerea urmăririi sale penale.

Elena Udrea le-a cerut avocaţilor săi să retragă contestaţia împotriva măsurii controlului judiciar dispusă împotriva sa, susţinând că nu va contesta nici începerea urmăririi sale penale şi că va continua să spună ceea ce ştie.

"Nu am încredere aproape în nimeni în acest moment", a precizat Udrea, într-o declaraţie făcută la Palatul Parlamentului.

Citeşte şi:  O nouă lovitură PUTERNICĂ pentru ELENA UDREA! Cine a turnat-o în această dimineaţă la DNA

"Leg ce mi se întâmplă de lucrurile pe care le ştiu despre cum funcţionează sistemul. Nu sunt parte a sistemului", a adăugat Udrea.

Citeşte şi: Elena Udrea a vorbit, dar se teme. Şi-a luat BODYGUARD

Ea a mai spus că nu acuză cu nimic SRI şi că ”un om, şi anume Coldea nu înseamnă o instituţie”.

"Nu acuz cu nimic SRI, un om nu înseamnă o instituţie. Domnul Coldea este doar un om", a arătat Udrea.

Anterior, Udrea declarase că împlicarea sa de către DNA în dosarul ”gala Bute” este determinată de acuzaţiile sale la adresa directorului interimar al SRI, Florian Coldea şi că reprezintă o încercare de intimidare şi decredibilizare a sa.

Citeşte şi: PRIMA reacție a Elenei Udrea după ce a fost pusă sub urmărire penală în dosarul Gala Bute: Recunosc, sunt VINOVATĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ