Udrea îl înfundă pe Florian Coldea. Directorul SRI, AUDIAT luni în Parlament

| 03 feb, 13:18

Directorul interimar al Serviciului Român de Informaţii, Florian Coldea, va fi audiat luni în comisia de control a SRI din Parlament.

Audierea lui Coldea vine după acuzaţiile extrem de grave lansate zilele trecute de Elena Udrea.

Elena Udrea a anuntat vineri, intr-un interviu pentru HotNews.ro, ca a depus un denunt la DNA impotriva lui Florian Coldea (director interimar SRI). Udrea il acuza pe Coldea ca ar fi instrumentat campania impotriva sa si il acuza ca i-ar fi cerut fostului sau sot, Dorin Cocos, sa ii dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghita pentru a-i sustine televiziunea Romania TV.

Ieri, Udrea a lansat noi acuzații la adresa directorului interimar al SRI, despre care a afirmat că s-ar fi implicat în campania electorală pentru prezidențiale:

"Mai multe persoane mi-au povestit lucruri despre implicarea domnului Coldea în campanie în sprijinul domnului Iohannis. Evident că, dacă acum o sa le spun numele, o să nege, dar, în fața instituțiilor statului o să spun despre cine este vorba (...) Modul acesta de a acționa este unul extrem de periculos pentru democrație", a spus Udrea la Gândul Live.

Azi, plenul Parlamentului va lua act de demisia din funcţia de director al SRI a lui George Maior şi va decide vacantarea mandatului acestuia.

Anunţul a fost făcut, la finalul şedinţei Birourilor Permanente reunite, de preşedintele Senatului, Cătălin Popescu Tăriceanu.

”Urmează să votăm o hotărâre prin care luăm act de demisia domnului George Maior din funcţia de director al SRI şi, conform legislaţiei, declarăm funcţia vacantă, urmând ca procedurile legale să îşi urmeze cursul prevăzut de lege”, a spus Tăriceanu.

Directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, şi-a înaintat, în 27 ianuarie, demisia de la conducerea SRI preşedintelui României, iar Klaus Iohannis a acceptat-o. Ulterior, preşedintele a cerut Parlamentului să ia act de această demisie şi să decidă vacantarea postului.

Elena Udrea și minciunile unui om ȋncolțit

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ