Surpriză de proporţii! Cine ar putea candida la şefia PSD

| 03 feb, 15:18

Într-un interviu acordat psnews.ro, europarlamentarul Cătălin Ivan a dezvăluit un nume de calibru care ar putea intra în cursa pentru şefia PSD.

"Eu nu cred în liderii providențiali. N-am crezut niciodată. Nu cred că un om poate să vină cu o soluție pentru un partid, cu atât mai puțin pentru o țară. Eu cred într-o idee, cred într-un proiect, cred într-o echipă. O echipă care pe baza unui proiect susține o persoană la un moment dat. Dar nu cred că poate să vină cineva acum în România și să spună că deține soluția, că e persoana care ne va scoate pe toți din blocajul în care ne aflăm. Nu cred că există o astfel de persoană și nici nu va apărea", a declarat Ivan.

Citeşte şi: Victor Ponta: Congresul PSD NU va mai avea loc în martie

Întrebat dacă George Maior ar putea fi unul dintre candidaţii pentru șefia PSD, Cătălin Ivan afirmă că fostul şef al SRI este liber să participe la Congres dacă are un proiect pentru PSD.

"Dacă are un proiect pentru PSD, dacă are soluții pentru partid ca în 2016 să câștigăm alegerile, poate să vină la Congres. N-am auzit în partid să se discute despre această variantă, mai mult în afara partidului. A lipsit foarte mulți ani din partid și nici n-a stat foarte mulți ani înainte să ajungă senator. Deci, nu zic că n-ar putea, nu este în acest moment o discuție serioasă pe tema asta."

Citeşte interviul integral pe psnews.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ