Geoană şi Vanghelie îşi lansează duminică partidul

| 01 feb, 11:23

Mircea Geoană și Marian Vanghelie vor lansa, duminică, la Romexpo, Grupul de Inițiativă pentru Noul Proiect Social Democrat. Evenimentul are loc în pavilionul C3, de la Romexpo.

Mircea Geoană și Marian Vanghelie vor lansa, duminică, de la orele 12,00, la Romexpo, Grupul de Inițiativă pentru Noul Proiect Social Democrat "România Noastră". Evenimentul are loc în pavilionul C3, de la Romexpo.

Noului Proiect Social Democrat "România Noastră" este construit pe 5 piloni, cele 5 Principii Fundamentale pe care se vor sprijini toate acțiunile: profesionalism, patriotism, probitate, participare și progres.

Fostul preşedinte al PSD a anunţat şi data lansării noii formaţiuni politice la care lucrează de aproape două luni. Senatorul a precizat că grupul de inițiativă se va exprima public la finalul acestei săptămâni.

"Vom avea o exprimare extrem de energică și consistentă în Parlament și în Camera Deputaților, imediat după 1 Februarie, și după ce vom avea o moțiune de cenzură de succes, în condițiile în care există o coaliție între noul PSD și nou PNL, în care știm ce proiect propunem românilor", a declarat Mircea Geoană.

La Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), au fost depuse, încă din data de 12 ianuarie, două cereri de înregistrare a partidului inițiat de senatorul Mircea Geoană și primarul Marian Vanghelie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ