ULTIMA ORĂ! Adrian Sârbu, REŢINUT în Dosarul Mediafax

| 02 feb, 18:41

Adrian Sârbu, patronul Mediafax, a fost reţinut de procurorii de la Parchetul General pentru 24 de ore în dosarul Mediafax.

Citeşte şi: Adrian Sârbu, prima reacţie după ce a fost reţinut

Adrian Sârbu este urmărit penal pentru instigare la evaziune fiscală.

Surse judiciare susţin că Adrian Sârbu este suspectat şi de complicitate la evaziune, delapidare şi spălare de bani. Cel mai probabil, pe numele patronului Mediafax va fi emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, după ce mai mulţi angajaţi au dezvaluit procurorilor cum au fost externalizate sume din Mediafax Grup catre Telefericul Prahova S.A.

Citeşte şi: Marian Vanghelie povesteşte cum a fost săltat Adrian Sârbu

Saptamana trecută, Adrian Sârbu, acționar majoritar al Mediafax prin compania Allerria Management, a devenit și noul administrator al companiei, în locul Roxanei Grigoruță, pentru care a fost prelungită măsura arestului preventiv.

Datele publicate în Monitorul Oficial precizează că Mediafax şi "noul director general Adrian Sârbu" au semnat un contract de mandat la data de 22 decembrie 2014, document care urmează să fie ratificat la următoarea Adunarea Generală Extraordinară a Asociaților.

Pe lângă poziția de director general al Mediafax, Adrian Sârbu este și noul reprezentant al Allerria Management, companie care este administratorul unic al Mediafax SA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 feb, 19:47
jodi
evaziunea
Asta trebuia saltat demult,da mai bine mai tirziu decit niciodata...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ