RomâniaTV: Ce spun foştii vecini ai Elenei Udrea: A furat cu domnul Băsescu

| 03 feb, 17:11

Acuzaţiile de spălare de bani aduse Elenei Udrea i-au învrăjbit şi pe foştii ei vecini din Buzău. Oamenii par şocaţi de cum a reuşit să facă avere şi o acuză că ar fi comis ilegalităţi, potrivit România TV.

Foştii vecini ai Elenei Udrea spun că aceasta a fost cândva o fată cuminte, normală, care provenea dintr-o familie săracă. Cu toate acestea, mai multe femei care au cunoscut-o pe Udrea susţin că aceasta a furat împreună cu Traian Băsescu şi fostul ei soţ, Dorin Cocoş.

"E pe drept? A furat? Eu o ştiu de când era atâta. Liceu... fată bună, cuminte, a învăţat bine. Dar Dumnezeu să mă ierte, a furat cu domnu' Cocoş, a furat cu domn' Băsescu de a luat-o bâţu. Până a plecat de aici a fost o fată bună, dintr-o familie de oameni săraci", a spus o femeie.

Citeşte şi: Ce spunea Traian Băsescu despre RELAŢIA STRÂNSĂ cu Elena Udrea, în urmă cu trei ani


Întrebată cum crede că a făcut Elena Udrea averea, o altă vecină a acesteia a spus că a furat împreună cu Dorin Cocoş şi că le-a luat oamenilor terenurile de la Nana.

Citeşte şi: SURSE: Elena Udrea va fi arestată


"Cu ciorditul, cu şmecheritul şi cu Băsescu. Am auzit, dar merită, pentru că s-a dus acolo şi a furat pământ la lumea aia acolo... Şi ea a fost o săracă ca şi mine. A făcut şmecherii cu Cocoş. Ea a fost o păduchioasă, o ţărancă ca şi mine. Şi acum de ce e bogată? Că a furat terenurile la Nana şi în toate părţile?", a spus femeia.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ