Decanul Academiei Naţională de Informaţii aruncă BOMBA! George Maior a plecat de la SRI din cauza Udrei

| 03 feb, 23:25

Cristian Troncotă, decanul Academiei Naţionale de Informaţii, consideră că fostul şef al SRI, George Maior, a plecat din fruntea SRI din cauza Elenei Udrea.

De ce ţinta Elenei Udrea este Florian Coldea, fost adjunct al SRI, şi nu George Maior, fost director al SRI, omul care, înainte de a demisiona, a declarat că pe la el au trecut toate informaţiile din ultimii opt ani.

Citeşte şi:  SURSE SRI: Elena Udrea va fi arestată 100%. Numele ei o să apară și în alte dosare

„Elena Udrea ne spune că nici Băsescu nu a condus România, nici şefii guvernelor, ci Coldea. Mi se pare o prostie. Doamna Udrea vine şi îl atacă acum pe domnul Coldea, dar ne amintim că, în urmă cu ceva timp, l-a elogiat pe acelaşi domn Coldea. Problema este că între Udrea şi Coldea s-a produs un declin cu care domnul Maior nu a fost de acord. Pentru a evita un asemenea scandal, Maior a demisionat. Să ştiţi că SRI este condus de un Colegiu Director, în care votul este secret. În cazul Elenei Udrea, Consiliul Director a hotărât ceva cu care domnul Maior nu a fost de acord, iar domnul Maior a plecat“, a spus Cristian Troncotă, decanul Academiei Naţionale de Informaţii, a punctat acesta pentru Adevărul.

Citeşte şi: STENOGRAME Gala Bute: Cum se negociau ŞPĂGILE şi cum TRĂGEA SFORILE Elena Udrea în favoarea lui Obreja

Cât despre acuzele Elenei Udrea că pozele de la Paris alături de Alina Bica au fost făcute de SRI, Troncotă a spus: „Este avocat de meserie şi ar fi trebuit să ştie că SRI are competenţe pe teritoriul României. Este o prostie să acuzi SRI că a făcut filajul de la Paris. SIE are competenţe în exteriorul României“.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 feb, 04:47
Ion Gordun
Maior protectorul infractorilor?
Sa intelegem deci ca Maior ar fi vrut s-o apere pe Udrea, dar s-a votat impotriva? Deci si Maior e bandit?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ