SURSE SRI: Elena Udrea va fi arestată 100%. Numele ei o să apară și în alte dosare

| 03 feb, 22:18

Elena Udrea nu mai are scăpare, conform unor surse din cadrul Serviciului Român de Informaţii. Elena Udrea va fi arestată, iar numele ei va apare şi în alte dosare penale, spun sursele din SRI.

În aceste zile, în interiorul SRI se efectuează un raport pentru a stabili dacă acuzațiile fără precedent ale Elenei Udrea sunt sau nu adevărate.

Un insider din SRI ne-a oferit detalii despre Florian Coldea și acuzațiile Elenei Udrea și despre ce se discută în interiorul Serviciului.

Citeşte şi:  Declaraţia INCENDIARĂ a lui Obreja: Udrea este ŢINTA, iar Serviciile calcă pe CADAVRE


”Ea nu are dovezi. Dacă Florian Coldea a spus așa ceva, sigur a fost sub formă de glumă. El nu este genul de om care să facă astfel de afirmații sau să facă așa ceva.”, ne-a spus sursa noastră, scrie ştiripesurse.ro.

Pentru Elena Udrea pare să urmeze apocalipsa. Udrea va fi arestată și va fi acuzată și în alte dosare aflate în lucru. Lucru confirmat și din interiorul SRI.

”Elena Udrea este încolțită din toate părțile. Va fi arestată 100%. Numele ei o să apară și în alte dosare. Mai are bube, astea nu sunt toate.”, ne-a dezvăluit INSIDER-ul SRI.


Mai mult, nume grele din lumea politică și din mediul afacerilor vor ajunge la DNA în perioada următoare, lucru anticipat de noi și confirmat de sursa noastră.

Citeşte şi:  INCREDIBIL! De ce TACE Traian Băsescu în cazul Udrea! SRI a DEZGROPAT afacerile cuplului Băsescu-Udrea de la Nana

”O să fie foarte multe arestări, în multe dosare.”, e confirmarea din interior. Pentru că sunt foarte multe fire care duc spre fostul președinte Traian Băsescu, el pare a fi în siguranță.

”La Traian Băsescu o să fie un pic mai greu să fie arestat pentru că el a fost imaginea țării din ultimii 10 ani. Dar, totul e posibil. Nu ar fi primul caz de președinte care pățește așa ceva.”, e părerea INSIDER-ului.

În plus, acuzațiile Elenei Udrea conform cărora Klaus Iohannis ar fi ajuns președinte cu ajutorul SRI, oamenii din sistem infirmă că Serviciul s-ar fi implicat în asemenea operațiuni.

”SRI nu s-a implicat în alegerile prezidențiale și nici în alte alegeri. Aceste acuzații sunt făcute mereu de cei care pierd. Toți cei care pierd, dau vina pe cineva, de regulă CINEVA imaginar. Nu ai cum manevra un milion de oameni, mai ales că e vorba și despre cei din străinătate”, e asigurarea venită din interiorul SRI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ