Guvernul a decis unde se va muta Traian Băsescu

| 03 feb, 21:45

Guvernul a pregătit proiectul de hotărâre prin care lui Traian Băsescu i se va atribui în folosinţă o locuinţă de serviciu, în calitatea sa de fost preşedinte al României, informează România TV.

Proiectul a fost deja avizat de către ministerele cu atribuţii în această chestiune şi va intra pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de miercuri.

Astfel, Traian Băsescu va primi vila în care a locuit până recent Mioara Roman. Locuinţa se află pe strada Gogol nr.2 şi are şapte camere, dintre care trei dormitoare şi o curte de 500 m².

Vila din Gogolafost utilizată în ultimii 25 de ani de către familia fostului prim-ministruPetre Roman. După divorţul acestuia, ea a rămas în folosinţa Mioarei Roman.

Mioara Roman a refuzat să achite chiria de 6.000 de euro stabilită de RA-APPS şi a adunat datorii uriaşe. După ani de procese, a ajuns la o înţelegere cu regia şi se va muta într-un apartament cu trei camere la parterul unei vile, în centrul Capitalei.

Mioara Roman spune însă că vila din Gogol nu îndeplineşte criteriile de reşedinţă de protocol. "Casa asta n-a fost niciodată de protocol. Eu am reparat acoperişul de nouă ori, acum plouă din nou şi nu l-am mai reparat", a spus Mioara Roman.

La sfârşitul lunii trecute, Mioara Roman a părăsit vila şi s-a mutat în noua locuinţă.

Iniţial, Traian Băsescu a refuzat locuinţa invocând relaţia apropiată cu familia Roman la începutului anilor '90 şi faptul că nu era clarificată situaţia chiriaşilor.

 

Citeşte şi: Mioara Roman a ajuns la spital după ce s-a mutat în noua casă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ