Elena Udrea și minciunile unui om ȋncolțit

| 03 feb, 12:18

Elena Udrea DNA. DNA cere avizul Parlamentului pentru urmărirea penală a Elenei Udrea ȋn dosarul „Gala Bute”. Acuzațiile la adresa fostului ministru al Turismului și Dezvoltării sunt grave: fals ȋn documente și abuz ȋn serviciu.

Elena Udrea DNA. Rămasă fără sprijin ȋn fața justiției, fosta blondă de la Cotroceni a lansat un set de acuzații neprobate la adresa unor oameni cheie din România și avertismente foștilor colaboratori: „Traian ştia tot”.

Coincidența sau nu, după terminarea mandatului lui Traian Băsescu la Cotroceni, furia justiției s-a năpustit și asupra Elenei Udrea. Ȋn fața acestui uragan, Udrea s-a văzut singură și ȋncolțită. Reacția ei a fost asemenea unui animal aflat ȋn agonia morții. Preferata președintelui Băsescu a spus că ȋn spatele măzilirii ei se află actualul șef al SRI Florin Coldea, ȋnsă a rămas doar la nivel de acuzații fără a aduce și probe. Cel mai probabil nici nu va aduce.

Contraatacul Elenei Udrea pare a fi o tactică de a redirecționa atenția publică de la problemele ei cu justiția către o țintă falsă. Jurnalistul Moise Guran preciza că „am unele probleme în a crede povestea unui om care, atunci când este acuzat, deci nu mai devreme, ci atunci când aude zăngănitul cătuşelor, începe să vorbească despre securişti, mafioţi, şpăgi şi alte d-astea”.

Este evident că strategia doamnei Udrea de a manipula opinia publică nu ține pentru că realitatea e cu totul alta, iar Claudiu Săftoiu, fostul consilier prezidențial a lui Traian Băsescu, a rezumat foarte bine rolul acesteia: „Elena Udrea a fost plantată lângă Traian Băsescu. Ea pare să fi fost plantată pentru a perpetua mafia. Ea i-a făcut multe belele”.

Citeşte şi: "În tot acest timp, un om nu zice nimic". "Tace și surîde ca Gioconda" după AVALANŞA declanşată de UDREA

Din afirmația lui Săftoiu se ȋnțelege că Băsescu era capul unei rețele ilegale, iar rolul Elenei Udrea era de a perpetua această mafie. Și ȋntr-adevăr, mai toți din PDL știau de influența doamnei Udrea pe lângă Președinte și se temeau de aceasta. Astfel, blonda de la Cotroceni monopoliza intrările la Băsescu, iar când a fost pusă la Ministerul Turismului și Dezvoltării puterea acesteia a devenit nemăsurată. Sunt deja celebrele odele aduse de Ioan Oltea, Baconschi și mulți alții.

Ȋn acest moment și ca urmare a avertismentului transmis de Udrea – „Traian ştia tot” – este așteptată o reacție din partea lui Traian Băsescu. Se pare că toate drumurile duc la fostul președinte al României.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 feb, 09:39
Adam
oferta importanta
Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
03 feb, 17:24
liviuioan
--EI SE HOTARASEU--
Un scenariu prost--gandit--dupa catastrofa din 2012 .Prima greseala--hachita doamnei ( unde e poseta mea-daca pleaca-BLEJNAR )--caderea--guvernului UNGUREANU . Bulgarele, s-a rostogolit si au urmat greselile de parcurs--suspendarea-- USL . Pretul pentru ruperea--USL--a fost mare , s-au expus--rufele la soare . Bucuria--ca au scapat de CRIN ANTONESCU--a fost mare--au mers pe teoria--INCOMPATIBILITATII--si l-au mazilit pe CRISTISOR--pentru--MANDRA--dragului popor . Plagiat--guvern corupt--ofiter acoperit--tema de campanie a lui--SCUFUNDASEU--ANTENA 3--este aici ?--cu torta biruintei--Dar partenerii externi--aia cu banii--se uitau la ANTENA 3 . Asa ca doamna--ELENA UDREA--sa faca o scrisoare deschisa lui JOE BIDEN--precis primeste raspuns .
03 feb, 13:00
dan slugarescu
dna Udrea parca spunea ceva si de Coldea si de Sebastian Ghita,deputat ex.PSD
si patronul RTV,gazda Obiectiv.Info
dar tu,eunuc ziarist,nu ai voie sa comentezi despre asa ceva,nu?
nu stiu care este realitatea,vad ca tu stii?incoltire,acuzatii neprobate?
hai sa lasam justitia sa lucreze...
personal,n-o cred nici pe Udrea,nu-l cred nici pe Coldea,nici pe Ghita
timpul o sa raspunda la aceste intrebari

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ