Rareş Bogdan DEZVĂLUIE când a avut loc ultima întânire Băsescu-Udrea

| 03 feb, 09:20

Jurnalistul și directorul Realitatea TV, Rareș Bogdan, a dezvăluit luni seară, în cadrul emisiunii ”Jocuri de putere”, momentul în care a avut loc ultima întâlnire între președintele Traian Băsescu și fosta șefă a PMP, Elena Udrea.

Potrivit jurnalistului, Elena Udrea s-a întâlnit cu Traian Băsescu vineri, 30 ianuarie, chiar înainte de interviul de la hotnews.ro. Rareș Bogdan a avansat chiar o durată exactă pentru întâlnirea dintre cei doi, precizând că discuția a durat ”fix o oră și 30 de minute” și că își asumă declarația făcută.

Totuși, în interviul acordat vineri celor de la hotnews.ro, Elena Udrea a lăsat să se înțeleagă că a vorbit cu fostul Președinte, Traian Băsescu, chiar cu puțin timp înainte să fie chemată și pusă sub control judiciar de DNA, dar nu chiar înainte de apariția media, așa cum afirmă jurnalistul Realitatea TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ