Iohannis a subliniat la întâlnirea cu Tăriceanu și Zgonea nevoia de recredibilizare a Parlamentului

| 02 feb, 15:48

Președintele Klaus Iohannis a punctat la întâlnirea de luni cu președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, și președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, nevoia de recredibilizare a Parlamentului, informează Administrația Prezidențială.

"În cadrul consultărilor legate de agenda primei sesiuni parlamentare din acest an, președintele României a subliniat nevoia de recredibilizare a Parlamentului în viața politică și în conștiința cetățenilor", arată Administrația Prezidențială cu privire la întâlnirea dintre șeful statului și președinții celor două camere ale Parlamentului care a avut loc luni la Cotroceni.

Potrivit sursei citate, printre temele abordate în cadrul acestei întâlniri s-au aflat condițiile de exercitare a votului în străinătate, eventualitatea schimbării legii partidelor politice, finanțarea transparentă a partidelor politice și a campaniilor electorale, modificarea legislației electorale.

Administrația Prezidențială menționează că aceste teme vor fi detaliate pe parcursul noii sesiuni parlamentare și în cadrul întâlnirilor periodice dintre șeful statului și șefii celor două Camere ale Parlamentului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ