DOSARUL EADS. Tăriceanu: Nu îmi este FRICĂ!

| 01 feb, 10:22

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă seară, într-un interviu acordat EVZ, că nu se teme că va fi implicat în dosarul EADS.

”Nu îmi e frică sub nici o formă că voi fi implicat în Dosarul EADS. Dacă aș fi știut, ar fi trebuit să mă sesizez. Îmi apar o serie de încrengături care nu îmi veneau pe rapoartele de la SRI în dosarul Microsoft. Guvernul se simțea cu musca pe căciulă pentru că nu aveam licențe pentru programele de pe calculatoare. În dosarul EADS au fost două laturi strategice. Era un interes al nostru să grăbim realizarea contractului cu EADS”, a spus Tăriceanu.

Fostul premier a mai precizat că singurul lucru care i se poate imputa Guvernului pe care l-a condus este ”solicitarea de anumite plăți în avans pentru partea II-a a proiectului, pe care am refuzat-o. Nu au fost presiuni. Pe perioada mandatului meu nu s-a platit, dar s-a platit în 2009, nu știu dacă legal sau ilegal”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ