TĂRICEANU: PNL e cel mai mare traseist politic

| 01 feb, 10:28

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a criticat PNL, despre care a spus că este ”cel mai mare și mai proaspăt traseist politic”, într-un interviu acordat EVZ.

Întrebat dacă nu se teme că va fi schimbat din funcție la începutul noii sesiuni parlamentare, Tăriceanu a spus: ”Nu îmi frică. 12 voturi pot părea puține, dar, dacă te uiți la ceea ce e în Senat, e o diferență substanțială între ceea ce se poate și ceea ce s-ar putea dori; PNL-ul trebuie să cântărească bine dacă merge pe o asemenea acțiune. Ei vor să dărâme și Guvernul și mă întreb cu cine pentru că ar trebui să ia voturi dintr-o parte și să le ducă în partea cealaltă, în condițiile în care au spus că refuză traseismul politic. Ori PNL-ul e cel mai mare și mai proaspăt traseist politic în sine, pentru că a trecut cu totul peste noapte din ALDE la PPE și acum s-au unit cu un partid schimbat din socialist în popular peste noapte și acum niște socialiști cu niște liberali au ajuns populari”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ