Cameră: Grupurile PNL și PDL au cerut să rămână un singur grup - PNL. Decizia se va lua în plen

| 02 feb, 15:22

Grupurile PNL și PDL din Camera Deputaților au cerut conducerii Camerei ca, de luni, să rămână un singur grup parlamentar - PNL, o decizie pe acest subiect urmând a fi luată în plen.

"Am avut o scrisoare a lui Ludovic Orban și Gheorghe Tinel ( liderii de grup ai PNL și PDL — n.r.) cu solicitarea ca, începând din data de 2 februarie, să rămână un singur grup parlamentar, PNL. Se va lua decizia în plen, încă nu s-a decis nimic. Grupul liderilor va face memoriu pentru împărțirea funcțiilor în Biroul permanent", a declarat secretarul Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, la finalul ședinței Biroului permanent de luni al Camerei Deputaților.

Pe 3 decembrie anul trecut, Ciolacu preciza că Partidul Național Liberal va avea un singur grup și un singur lider în Camera Deputaților, cel mai probabil de la data de 1 februarie 2015, urmând ca, până atunci, să existe în continuare două grupuri parlamentare.

"Există o scrisoare din partea Comisiei de regulament privind grupurile parlamentare PDL și PNL. S-a luat decizia să se încadreze în cheltuielile legale și cred că, până în februarie, o să meargă separat cu două grupuri. Dar, a specificat președintele Camerei, să se încadreze în cheltuieli ca și când ar fi un singur partid, conform deciziei Tribunalului. În momentul acesta, pot să meargă pe două grupuri, iar de la 1 februarie, când își termină subvenția, să se așeze un singur grup și un singur reprezentant al grupului", a precizat Marcel Ciolacu, la începutul lunii decembrie a anului trecut.

Tag-uri: noul pnl, pdl, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ